marți, 26 mai 2009

Evocare



As vrea sa te cobori

Sa-mi spui cu vorbe reci
Cand toti vor inceta
Fosnitul printre crengi.

Si zumzetele astea
Ce-mi dau numai migrene
Sa piara necitite-n
Uitatele catrene.

Calcand peste peceti
Din cercul meu te chem
Cand toti dispar doar noi
Destainuiti suntem.

Privesc in jurul meu
La cei fara de nume
Cum stau opriti din mers
Cu timp cu tot si lume.

Iar demonii tresar
In recile-nchisori.
Doar noi gasim hotar
In infinit de sori.

Dar trebuie sa pleci
Departe si demult
Eu iaras printre crengi
Mai greu am sa te-ascult.

Thanks to Ciuchiban for the posting help.

Angels & Demons Soundtrack - Hans Zimmer

Your disbelief !

QUOTE !!!
" Preaiubiti frati.
Initiindu-va in misterel sale,Francmasoneria va cheama sa deveniti oameni de elita.Intelepti sau ganditori superiori muritorilor de rand care nu gandesc.
A nu gandi inseamna a consimti sa fii dominat,condus,dirijat,tratat adesea ca un animal de povara.
Omul se deosebeste de fiara prin facultatile sale intelectuale. - Gandirea confera libertatea: ii da suprematia asupra lumii. - A gandi inseamna a stapani.
Dintotdeauna,ganditorul a fost o fiinta de exceptie. - Odinioara, omul isi ingaduia cu prisosinta sa se reculeaga , sa se piarda in vis; in zilele noastra,el cade intr-un eses invers. Intr-atat il absoarbe lupta vietii, ca nu-i mai ramane deloc timp pentru a reflecta in liniste si a practica Arta suprema a Gandirii.
Or,menirea Francmasoneriei este aceea de a reinvia aceasta Arta numita Marea Arta sau Arta prin excelenta.
Intelectualii de azi nu mai pot continua sa se zbata intre doua invataturi care ,deopotriva,exclud gandirea: bisericile bazate pe credinta oarba si scolile care emit dogmele noilor credinte stiintifice.
Cand totul conspira sa-i scuteasca pe contemporanii nostri de chinul de-a gandi, este nevoie de o instititutie de ganditori,iar invatamantul nostru universitar nu-i poate forma.
Ganditorul nu este cel care stie foarte multe. Memoria lui nu este supraincarcata de amanunte inutile. Este un spirit liber care nu trebuie nici catehizat , nici indoctrinat.
Ganditorul se produce pe sine: el se naste din opera sa. - Francmasoneria stie acest lucru si se fereste sa impuna dogme. - Contrar bisericilor, ea nu se se pretinde a fi in posesia Adevarului, - In masonerie, care se multumeste sa vegheze contra erorii, fiecare este indemnat sa cauta Adevarul, Dreptatea si Frumosul.
Francmasoneria respinge cu dezgust frazele si formulele prin care spiritele marginite arboreaza zorzoanele falsei cunoasteri. [...]" ~END QUOTE~
-------- Oswald Wirth

It's a non commentable post.
Nu ma intereseaza in ce si cine credeti . Cata dreptate imi dati sau daca macar imi dati.
Nu mai stau sa explic la toti tot si toate. Ei au parerea asta despre voi toti care m-ati considerat ani intregi cum fiecare stiti ca m-ati considerat. - - - - Nu te va intelege cel ce nu il intelegi si nu te va intelege cel ce esti deasupra intelegerii lui - - - - Drumul evolutiei e lung ,greu si anevoios. In 2009 este delasare si erezie contra credintei in VOI. Nu mai stau sa va zic de bolile si epidemiile care se produc, de razboaiele care se pun la cale. Pana acum am postat doar bine si invataturi utile spre Iubire si Evolutie pentru toti,dar putini din multi au inteles ceva din mult si nu tot. Nu mai stau sa mai explic nimanui ce se intampla si ce se va intampla. EI cred asta si o spun clar cum o fac. Recunosc ca domina,ca va domina. Rupeti-va in orgolii si spuneti-mi ca in lumea fizica nu va domina nimeni si uneori nici chiar in cea spirituala. Please! Cititi rapoartele ,scoteti scuzele oficiale ale tuturor criminalilor care considera evolutia LOR si a Umanitatii in conceptia lor decat VOI apoi inmultiti gravitatea rapoartelor cu inca 12 si veti afla starea Terrei si a Romaniei. Cine vrea sa inteleaga va intelege. Cine nu vrea sa inteleaga va spun ca va meritati soarta. In 2009 nu trebuie sa gresesti ca sa fii pedepsit. Esti oricum de cine isi permit sa te pedepseasca. Repet: Non commentable post . Etichetati-ma in gand si injurati-ma tot la fel sau intelegeti-ma in al 11 lea ceas. Al 12-lea nu va mai fii un moment de reflectare ci actionare.